Over ons

Welkom bij Yoga Docent Opleiding; een RYS (Yoga Alliance Registered Yoga School) met verschillende yogaopleidingen centraal gelegen in Nederland en makkelijk bereikbaar met zowel auto als
 openbaar vervoer.

De Yoga Docent Opleiding biedt diverse opleidingen en cursussen in verschillende richtingen en diciplines met ervaren (gast)docenten.
Al onze 200 en 300 urige opleidingen worden gecertificeerd door Yoga Alliance USA.

Alle opleidingen vinden (meestal) plaats op zaterdag- en/of zondagmiddag en er zijn gemiddeld twee opleidingsdagen per maand.

Yoga Docent Opleiding is onderdeel van Yoga Point Nederland: www.yogapoint.nl

Wat anderen hebben gezegd over de opleiding(en):

“Het mooiste wat ik heb geleerd tijdens deze opleiding is mezelf. Het heeft me zelfvertrouwen gegeven.”

“Deze opleiding is echt een cadeautje aan mezelf geweest.”

“De afgelopen 2 jaren is er veel gebeurd en door het volgen van deze opleiding heb ik de juiste keuzes kunnen maken; meer vanuit mijn hart leven ipv uit en in mijn hoofd.”

“Als je eenmaal begint aan het yogapad is er geen weg meer terug. Ik heb geleerd dat het gaat om zien, luisteren, voelen en geven.”

“Ben ik hier wel goed genoeg voor? Ja! Die eerste stap, die nieuwsgierigheid laat al zien dat je klaar bent voor groei.”

“De ‘aha’ momentjes waren talrijk! De opleiding heeft mij laten groeien en nog dieper in contact laten komen met mezelf.”

“Warmte, Authenticiteit, Liefde, Kennis & Kunde, Warm bad, Rijkdom; Dank!”

“Alle aangeboden kennis heeft me een schatkist opgeleverd waaruit ik elke keer kan putten en anderen kan helpen hún pad te vinden.”

“Het is voor mij als mens een heel leerzame en vormende opleiding geweest.”

“Deze opleidng paste bij mij omdat niet alles wordt voorgekauwd maar wel alles wordt aangereikt.”

“Ik heb veel meer geleerd dan ik vooraf had verwacht.”

“Ik heb geleerd om trots op mezelf te zijn en te accepteren. Ook wanneer de dingen anders lopen.”

“Ik ben veel beter in staat allerlei signalen uit lijf, hoofd en hart te ontvangen.”

“Ik kan het niet iedereen in de yogales naar de zin maken. Ik ben er niet om te ‘entertainen'”

“Ondanks mijn fysieke beperking en angst om voor een groep te spreken ben ik nu toch in staat om met veel plezier yogales te geven. Mijn leven heeft een totaal andere wending gekregen na deze opleiding waarin ik veel geleerd heb over yoga en mezelf.”

“Lieve Kim, Loes en Harmke, terug uit India, wat mijmerend over alle ervaringen uit het afgelopen jaar nog vers in het geheugen, bedacht ik me dat ik jullie nog even wilde mailen over de 200 uurs opleiding in Utrecht. Waarom? Omdat ik er in India achter kwam hoe goed jullie opleiding is. Veel van wat ik geleerd heb bij jullie, kwam weer terug in de 300 uur verdiepingsopleiding in India. En sommige studenten hadden van dingen die mij al bekend waren, nog nooit gehoord. Met het niveau van de opleiding zit het dus bijzonder goed en dat is leuk om te horen. Dat compliment wilde ik jullie onverkort geven. Want wat een gaaf traject was het en wat heb ik veel geleerd. Zonder jullie was ik nooit de docent geweest die ik vandaag ben! Dank voor dat, voor al jullie wijze lessen en input!”