Leraren

Miluše van de Kant

Leraren Details

Leraren Name:
Miluše van de Kant

Leraren Specialisme(n):
Hatha- en Ashtanga Yoga, yoga-filosofie

Leraren Email:
info@yogadocentopleiding.nl

Over Miluše van de Kant

Miluše begon haar yogabeoefening in 2003 en wist meteen dat ze op een pad was gekomen dat haar leven zou veranderen. Vooral toen zij haar eigen beoefening ging combineren met full-time yogales geven, voelde dit als ‘thuiskomen bij zichzelf‘. Miluše volgde door de jaren heen verschillende docentopleidingen waaronder vier jaar ‘Intensieve Hatha Yoga Scholing’ en ruim 500 uur aan Ashtanga Yoga opleiding. 

Miluše reist graag naar India en Nepal voor zowel het geven als het volgen van yogalessen. Daar heeft zij haar kennis ook mogen verrijken met ayurveda, (chakra-) psychologie, ademhalingstechnieken en meditatie. Leerlingen omschrijven Miluše als een gepassioneerde, veelzijdige en bekwame docent, die door haar enthousiasme en toewijding menig student weet te motiveren en inspireren. 

 „Het beoefenen van yoga geeft mij de kracht, energie, motivatie en inspiratie om met een open houding, een heldere blik en een kalme geest het dagelijks leven tegemoet te treden. Dit maakt mij een tevreden en gelukkig mens.“

 Voor meer informatie over Miluše: www.omkarayoga.nl

Andere docenten