Leraren

Kim Bakker (Surjan Kaur)

Leraren Details

Leraren Name:
Kim Bakker (Surjan Kaur)

Leraren Specialisme(n):
Hatha-, Vinyasa-, en Kundalini Yoga

Leraren Email:
kim@yogadocentopleiding.nl

Over Kim Bakker (Surjan Kaur)

Ik ben vrouw, echtgenote, moeder van twee zoons, vriendin, yogadocent en yogadocent-opleider! Na jarenlang in de mode te hebben gewerkt (PR) was ik mijzelf behoorlijk kwijt geraakt. Yoga raakt(e) mij diep, brengt mij dicht bij wie ik werkelijk ben en geeft mij de kans, de ruimte en de mogelijkheid om er volledig te zijn. Voor mij, maar ook voor anderen om mij heen.

Ik doceer verschillende vormen van yoga. Elke vorm heeft zijn eigen specialiteit en brengt bij de beoefenaar iets anders naar boven. Ik ben opgeleid in Hatha Yoga (statisch) en Vinyasa Yoga (dynamisch). Maar, in februari 2015 ben ik in India ook opgeleid tot Kundalini Yogadocent (energetisch). Deze vorm van yoga geeft mij alles wat ik van yoga verwacht: mentale en fysieke rust en balans, onuitputtelijke energie en persoonlijke waarheid. Kundalini Yoga zorgt ervoor dat je kunt 'zien' wat je mag loslaten; dat wat je niet (meer) nodig hebt zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe dingen die jou en je leven wel dienen.

Het opleiden van yogadocenten is een enorme passie. Vooral het ervaren van de persoonlijke, individuele groei is steeds weer een groot geschenk om mee te maken. Ik wil er voor je zijn op jouw pad richting yogadocent. Ik wil er voor je zijn om de beste yogadocent te worden die je kan zijn! Sat Nam!

Andere docenten